Remedii naturiste , Leacuri si tratamente...: Psoriazis

Psoriazis

Acid formic D30 , aplicaţii cu pudră de grafit. Lecitină 9 capsule/zi de 3 ori înainte de masă. Ceai de viorele de câmp 60g. la 1 litru apă, 3 căni/zi. Se evită complet zahărul, cafeaua, grăsimile, prăjelile, făinoase, alcoolul şi alimentele acide. Se consumă numai legume şi fructe. Morcovii au un rol deosebit cu valoare nutritivă mare, cereale, grâu, făină de porumb. Pentru golirea intestinului se ia 1 linguriţă de ulei de măsline la 3 zile. După ultimele descoperiri ceaiurile de lumânărică, muşeţel, tei şi brusture ajută la epurarea organismului. Masaj cu ulei de arahide pe leziunile cutanate. Se va masa şi coloana vertebrală pentru stimularea nervilor şi circulaţia sângelui. Tărâţe puse la macerat şi apoi comprese pe locul afectat 1 dată /zi apoi locul se unge cu cremă de tătăneasă
Dezintoxicare 7 zile cu ceai de tei şi ceai de urzică neândulcit, 3 căni/zi alternativ, o zi tei, o zi urzică.
Alimentaţie fără sare - sarea este un blestem, alcool, condimente, pâine, murături, slănina, mezeluri, telemea, conserve, nici un fel de dulce (zahăr, fructe, ciocolata), bulion, cafea, tutunul.
Alimente permise, brânza dulce de vaci, cartofi fierţi, copţi cu margarină şi brânză, mămăligă fără sare, lapte bătut, salate crude date pe răzătoare, cu lămâie sau cu ulei crud, sucuri naturale de ţelină, sfeclă, morcovi. Borşi proaspăt 1 litru/zi, ouă moi sau româneşti, carne slabă de găină, de pui, de vacă sau viţel - fiartă, rasol sau friptură la grătar, peşte slab, piure de cartofi, ceaiuri de urzică, tătăneasă, rostopască, sunătoare, coada şoricelului, în loc de apă.
Post de 24 ore/ săptămână, vinerea
Tratament intern de minimum 2 luni cu lei de cătină 20 pic. de 3 ori/zi.

0 Comentarii trimise de utilizatorii nostri: